Mokymo centras tęsia virtualių atvirų durų dienų renginių ciklą

Siekiant populiarinti pataisos pareigūno profesiją, viešinti Mokymo centro veiklą, supažindinti suinteresuotus asmenis su galimybe įgyti pataisos pareigūno profesiją, 2021 m. balandžio 30 d. Mokymo centras organizavo antrą virtualų atvirų durų renginį ,,Pradėk ateitį kurti šiandien!”.

Virtualus renginys susilaukė nemažai susidomėjimo Lietuvos bausmių vykdymo sistema. Mokymo centro atstovai renginyje pristatė pagrindinius bausmių vykdymo sistemos tikslus ir veiklos principus, pataisos pareigūno profesijos specifiką, supažindino su pretendentų mokytis reikalavimais ir atrankos procedūromis.

Renginio dalyviams buvo pasiūlyta plačiau susipažinti su pataisos pareigūno profesija ir Mokymo centro veikla, peržiūrint nuotraukas, pristatymo skaidres ir filmuotą medžiagą internetiniame Mokymo centro puslapyje stojantiesiems: https://noriubutipareigunu.lt/.

Dalyviai turėjo galimybę pabendrauti su Mokymo centro kursantais, užduoti klausimus, palikti atsiliepimus apie renginį ir sužinoti kitą aktualią informaciją apie Mokymo centrą.

Kitas artimiausias virtualus atvirų durų dienos renginys Mokymo centre numatomas

2021 m. gegužės 28 d.