Mokymo centre paminėta mokslo metų pradžia

Mokymo centre paminėta mokslo metų pradžia

Rugsėjo 19 dieną, Mokymo centre buvo paminėta naujų 2022-2023 mokslo metų pradžia ir pasveikinta naujoji profesinio mokymo kursantų laida. 8-ąją kursantų laidą sveikino ne tik Mokymo centro bendruomenė, Kalėjimų departamento direktorius Virginijus Kulikauskas, bet ir svečiai iš Teisingumo ministerijos – teisingumo viceministras Elanas Jablonskas ir patarėjas Rokas Uscila.

Teisingumo viceministras ne tik pasidžiaugė kursantais pasirinkus šią labai svarbią ir atsakingą profesiją bet pabrėžė, jog ši laida yra ypatinga, kadangi pirmoji netolimoje ateityje turės galimybę mokytis naująjame Mokymo centre. Viceministras būsimiesiems kursantams taip pat palinkėjo vidinės motyvacijos ir atsakingumo, kadangi ši profesija, kaip ir visų valstybės tarnautojų, reikalauja nepertraukiamo ir nuolatinio darbo.

Kalėjimų departamento direktorius Virginijus Kulikauskas sveikindamas kursantus visų mokslo metų metu skatino juos būti žingeidžiais ir keliančiais klausimus, į kuriuos atsakymus tikrai padės rasti didelį žinių bagažą turintis Mokymo centro kolektyvas ir dėstytojai.

Mokymo centro direktorė Renata Katinaitė, šiame pokyčių ir permainų laikotarpyje, būsimiesiems pataisos pareigūnams linkėjo neužmiršti pačių žmonių, kuriems reikalinga pagalba, kantrybė ir tikėjimas, nes tokiu būdu ilgainiui galima pasiekti puikių rezultatų. Direktorė sveikindama visą Mokymo centro bendruomenę, ateinančiais mokslo metais visus skatino ieškoti naujovių, dalintis žiniomis ir nebijoti pokyčių.

Dar kartą sveikiname kursantus ir Mokymo centro bendruomenę, ir visiems linkime sėkmingų mokslo metų!